Ervaar Fitness bij Move4Life: dé Sportschool in Zoetermeer

Move4Life in Zoetermeer helpt jou die 1e stap zetten om te starten met Fitness. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Move4Life bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Sport & Health Centre Move4Life ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Isa (38 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Move4Life voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Move4Life."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Sport & Health Centre Move4Life in Zoetermeer is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en Fysiotherapie. Bij Move4Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Zomerrooster van 16 juli tot 26 augustus'18

  Zomerrooster van 16 juli tot 26 augustus'18

  Vanaf 16 juli tot 26 augustus hanteren wij een zomerrooster. Hierdoor komen er enkele lessen te vervallen en zullen onze openingtijden ge...

  Lees meer
 • De grootste Afval Race van Zoetermeer!

  De grootste Afval Race van Zoetermeer!

  Ben jij al fit voor de zomer van 2018? Doe nu mee met de grooste Afval Race van Zoetermeer!

  Lees meer
Meer nieuws