Ervaar Fitness bij Move4Life: dé Sportschool in Zoetermeer

Move4Life in Zoetermeer helpt jou die 1e stap zetten om te starten met Fitness. Daarom nodigen wij je graag uit voor een Gratis Proefles. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Move4Life bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Sport & Health Centre Move4Life ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Isa (38 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Move4Life voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Move4Life."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Sportschool Sport & Health Centre Move4Life in Zoetermeer is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en Fysiotherapie. Bij Move4Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.