Doe mee aan Spinning bij Move4Life!


Het Spinning Programma is de originele en populairste indoor cycling les. En dat is niet alleen omdat Spinning een onovertroffen manier is om jouw fitnessdoelstellingen werkelijkheid te maken. Dankzij eenvoudige bewegingen, gecertificeerde top instructeurs en muziek die jouw benen stimuleert om te fietsen, is het nog nooit zo leuk geweest om in vorm te komen.

Tijdens de training kun je altijd de weerstand zelf instellen. Iets meer als je nog over hebt, iets minder als je te fors ingezet hebt. Fietsen kan iedereen en door de vliegwielconstructie van de spinbike ga je als een trein. Het mooie van deze vorm van trainen is behalve de ondersteunende muziek vooral de mogelijkheid om op elk moment voor je eigen niveau te kiezen.

Bovendien hoef je bij deze vorm van trainen niet te rennen of te springen wat een groot voordeel kan zijn als deze belastingen voor bijvoorbeeld rug of gewrichten te groot is. Door de steeds afwisselende houdingen in stand of zit gebruik je veel been, bil en rugspieren.

Wat is het effect van Spinning?

Doordat er veel variaties mogelijk zijn binnen een Spinning les, zoals bijv. staand & zittend fietsen, worden er veel verschillende spiergroepen getraind. Daarnaast kan, door goed gebruik te maken van de verschillende weerstanden / versnellingen, ook  de intensiteit van de oefening opgevoerd worden.

Door een Spinning workout werk je aan de volgende punten:

  • Krachttraining benen, heupen en buik
  • Conditietraining
  • Vet verbranden / afvallen

Meld je hieronder aan voor een proefles Spinning en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

  • * velden zijn verplicht.