Golffitness: Uniek in Zoetermeer onder begeleiding van een Personal Trainer/Golf Teaching Pro!

Golffitness is een specifieke manier van trainen speciaal gericht op golfers. Golffitness verbeterd jouw souplesse, houding, balans, rotatie, kracht en de conditie. Bereid je voor op het zomer/winterseizoen en haal het maximale rendement uit je training!

Tijdens de oefeningen wordt het accent gelegd op specifieke bewegingen die overeenkomen met golf. Hierdoor worden onder andere balans en houding verbeterd en zorgt het ervoor dat dit langer kan worden vastgehouden.

Golffitness is er voor iedereen van beginner tot pro. Voor ieder een eigen niveau en oefeningen. Tijdens de persoonlijke intake worden doelgerichte oefeningen gegeven. Zo is er voor iedereen een oefening die bij hem past.

 

"Beter Bewegen is Beter Golfen"

 

Exclusief voor leden van Golfbaan Bentwoud!

- Golfclub/Bussinesleden 10% korting (alleen i.c.m. een jaarabonnement)
 

Daarbij zit inbegrepen:

  • Golffitness intake
  • Health Check
  • Bodyscan
  • Persoonlijk Golffitnessprogramma
  • Persoonlijk coachen door onze golffitnessinstructeur/Golf Teaching Pro

 

Meld je nu aan voor meer informatie en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

 

 

Sportschool Sport & Health Centre Move4Life in Zoetermeer is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en Fysiotherapie. Bij Move4Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness. Weten of Move4Life bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.